Camera systemen

Camerasystemen voor elke situatie, binnen, buiten, scheepvaart etc. Voor elke situatie is er een oplossing daarbij rekening houdend met de daarbij behorende privacywetgeving.

Inbraak beveiliging/alarmsystemen

Bij diverse projecten hebben gebruik gemaakt van intelligente camera’s, bij verdachte bewegingen en verplaatsen van objecten zullen deze camera’s het door speciale software bij dag en nacht blijven volgen, dit is auto-tracking. Dit bespaart op de uitgave van meerdere camera’s, afhankelijk van de situatie is dit een schitterende oplossing voor buitenterrein, parkeerplaatsen, bouwplaatsen etc.

Toegangscontrole

Toegangscontrole biedt een veilige, handige, flexibele en kosteneffectieve manier om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer die toegang is toegestaan.

Bedrijven dienen hun activa en werknemers te beschermen en willen daarbij dat mensen zich vrij kunnen bewegen door het gebouw. Bij veel gebouwen is het nog steeds gebruikelijk dat ze worden afgesloten door sloten en sleutels, waardoor deuren vaak heel de dag ontgrendeld zijn. Dit nodigt uit tot diefstal en ongeoorloofd betreden van ruimtes of gebouwen.

Het installeren van een toegangscontrole systeem betekent dat je bij verlies nooit meer een dure sleutel of cilinder hoeft te vervangen. Bij een toegangscontrole systeem worden kaarten en tags uitgegeven om toegang te verlenen ​​tot gecontroleerde deuren. Deze elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem als ze verloren of gestolen zijn.